avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire / executare ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire / executare ?

Buna ziua .In conditiile in care o persoana are poprire pe salariu fiind codebitor , girant pt. o suma catre o banca , daca primeste o mostenire /imobil , bani , in acea perioada , poate fi executata si pentru bunurile dobandite in nume propriu , ca mstenitor ??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ghitac , utilizator 12:51, 25 Iunie 2014
da, poate fi executat silit acel imobil mostenit, pentru ca raspundeti cu bunurile dvs prezente si viitoare. Chiar daca aveti o poprire pe salariu, daca nu ati incheiat cu creditorul un angajament de plata din care sa reiasa ca se limiteaza doar la executarea silita prin poprire, acesta poate oricand in cursul executarii sa ceara executare silita mobiliara/imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita/credit imobiliar F.M. F.M. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatoarea situatie: In anul 2008 am contractat un credit imobiliar (de cumparare locuinta) de la o banca la ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ContSters102017 ContSters102017 Am si eu o intrebare. Daca in urma imposibilitatii de plata a unui credit pt locuinta, garantat cu insusi imobilul cumparat fara giranti si fara posibilitatea ... (vezi toată discuția)