avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Napoleon Bonaparte
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Napoleon Bonaparte

Buna, as vrea sa stiu care sunt volumele originale sau cele importante despre Napoleon bonaparte,pentru ca am facut niste cautari pe net dar sunt o gramada de carti scrise de autori diversi si nu stiu care sunt cele inportante?
Cel mai recent răspuns: danaa1 , utilizator 15:36, 25 Iunie 2014
Mergeti si intrebati un profesor universitar de istorie. Profesorul este probabil in masura sa va dea un raspuns sigur la intrebarea d-stra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Universitatea crestina dimitrie cantemir facultatea de drept cluj - ce carti ar trebui sa cumpar? bia_bia bia_bia Buna tuturor.Este cineva la Drept la Dimitrie Cantemir Cluj?Eu sunt in anul 1 la FR si am nevoie sa-mi spuna cineva ce carti trebuie sa-mi cumpar.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Daca esti atat de al naibii de destept,de ce nu esti bogat ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Circula pe internet, fara a fi mentionata sursa/ autorul. Merita citit, poate da de gandit celor care doresc binele pentru tara si pentru poporul sau. Daca ... (vezi toată discuția)
Fiecare problema are o rezolvare. cartejuridica.net cartejuridica.net Pentru a gasi raspunsuri la probleme de multe ori ai nevoie de o carte. Insa nu toate cartile sunt de referinta, aici puteti face diferenta singuri, fiind ... (vezi toată discuția)