avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN pentru distributie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN pentru distributie

Buna ziua!:wave:
Am un PFA care a functionat o vreme cu codul CAEN 4771,acum vreau sa fac distributie de produse de menaj,uz casnic,detergenti,etc. si nu stiu care cod CAEN este corespunzator si care sunt demersurile pentru a face aceasta schimbare.Ma puteti ajuta,va rog mult !:help:#-o

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala mitdan67 mitdan67 am fost astazi la cameara de comert in intentia de a-mi deschide o I I .domeniul de activitate principal ar fi comert cu amanintul si mai precis as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Daca vand materiale didactice ce cod caen trebuie? LuminitaNatali LuminitaNatali Buna ziua, daca vand materiale didactice ce cod CAEN trebuie sa am, se vor vinde, rechizite, ce tine ce laborator chimie, ex. eprubete, microscoape,jocuri ... (vezi toată discuția)
Comert cu detergenti live_maz live_maz are cineva ideea unde se incadreaza comertul cu detergenti? ce cod caen trebuie? va multumesc (vezi toată discuția)