avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creanta

Buna ziua,
SRL are de recuperat o creanta de la un alt SRL mai mare de 90 de zile. As vrea sa stiu care este procedeul de recuperare.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
luiza_t, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 10:13, 26 Iunie 2014
Daca aveti in vedere procedurile judiciare aveti de ales intre procedura ordonantei de plata, procedura speciala a cererilor cu valoare redusa sau actiunea in pretentii.
Care dintre aceste proceduri este mai eficienta este o chestiune care trebuie analizata in raport de documentele dvs. si de situatia concreta a raporturilor comerciale dintre cele doua societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta... monalisaalina monalisaalina in cazul recuperarii unor creante(facturi meachitate)dupa ce s a somat in scris societatea,actiunea unde trebuie depusa la judecatoria unde are sediul ... (vezi toată discuția)
Procedura de recuperare a debitelor Nicoleta02 Nicoleta02 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Care este procedura de recuperare a crentelor, atunci cand nu exista un contract ... (vezi toată discuția)
Cerere valoare redusa akadea akadea La data de 15.02.2013 a intrat in vigoare Noul Cod de procedura civila. Acesta aduce schimbari in procedura de judecata a cauzelor, mai ales in ceea ce ... (vezi toată discuția)