Raluca  Iliescu 
	    	Avocat

Raluca  Iliescu 
	    	Avocat	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 adrianngr	                   

am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru o datorie de 3150 ron din care am platit 1500 ron.se poate incheia actiunea sau continua pana la ... (vezi toată discuția)
	                    adrianngr	                   

am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru o datorie de 3150 ron din care am platit 1500 ron.se poate incheia actiunea sau continua pana la ... (vezi toată discuția)

antonyc	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt
Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)
	                    antonyc	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt
Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)

purple_girl	                   

Buna seara! Va contactez si eu in legatura cu o problema legata de asociatia de proprietari la care locuiesc. In urma unei datorii de 30 mil lei vechi ... (vezi toată discuția)
	                    purple_girl	                   

Buna seara! Va contactez si eu in legatura cu o problema legata de asociatia de proprietari la care locuiesc. In urma unei datorii de 30 mil lei vechi ... (vezi toată discuția)