avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bazin inot
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bazin inot

Buna ziua,am si eu o problema legata de un bazin de inot.mai exact am inscris copilul acolo,nu a fost ok de la prima sedinta,refuza sa mai mearga la inot acolo fapt ce a dus la cererea de returnare a banilor.bineinteles ne-am lovit de un refuz mareeeeee.Am depus o reclamatie la sediul lor unde culmea tot ei imi spun stiti aveati posibilitatea sa faceti doar o sedinta de proba...aaa da mersi k imi spuneti acum.le zic ok opriti-mi banii de prima sedinta considerati-o cea de proba,aa nu k nu se poate.drept pt care imi zic ei k trebuie sa astept 30 de zile pt a primi un raspuns.am facut reclamatie si la Anpc unde intreb de acest termen si imi raspund cei de acolo k avand in vedere k este particular acest club nu ii obliga legea sa ofere un rasp intr-un timp anume.eu inteleg k imi pot da un rasp chiar si azi.ce pot face sa imi recuperez banii.repet nimeni nu a spus nimic de aceasta sedinta de proba si accept sa mi se opreasca banii din plata integrala a abonamentului.mentionez si k nu am primit absolut nimic un contrac o ceva de la ei si chiar acum citesc la ei pe site termenii si conditiile si nu scrie nicaieri k nu se retuirneaza banii si nici de aceasta sedinta de proba.
Ati depus reclamatie la ANPC numai ca nu v-au raspuns cei de la club in termen ? Ce v-a zis ANPC in legatura cu problema in sine ?
Aveti si un contract semnat ? Conteaza ce ati semnat daca ati semnat.
apropo de regulament, nu mai scrieti pe forum cu k, multumesc.

Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
gi-jane2, moderator
imi cer scuze pentru K,multumesc de raspuns.nu,nu am depus plangere la Anps doar pentru asta ci si pentru conditiile de acolo,nu am semnat decat o fisa in care scriam numele copilului si in care scriam ca nu este bolnav.astazi m-au sunat si am auzit numai tampenii la telefon.
Din fericire dupa ce acum 2 zile ma suna 'dl ce o fi el' si ma jihnea la tel si se contrazicea sg a hotarat sa imi returneze banii.asadar puteti inchide topicul dc doriti.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa notificarea depusa, ce fac in continuare?? Negura Liliana Negura Liliana buna ! am depus notificare inpotriva AA-lui la banca, am primit nr de inregistrare si stampila banci, apoi am solicitat o copie de pe notificarea ... (vezi toată discuția)
Abuz cel.ro - retinere taxa abuziva la returnarea produsului grandanat grandanat Buna ziua, Am achizitionat un telefon si pentru ca acesta avea adaptor de UK si nu se putea folosi in prizele din Romania l-am returnat. Comerciantul a ... (vezi toată discuția)
Returnare produs utilizat eticbravo eticbravo Buna ziua, detin un magazin online si ma confrunt cu urmatoarea situatie: am vandut un o placa de par (de buna calitate) iar clientul m-a anuntat ca doreste ... (vezi toată discuția)