avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Carte funciara de scara deteriorata!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Carte funciara de scara deteriorata!

stau intr-un bloc cu 4 etaje, defunctul sef de scara a pierdut cartea funciara a scarii,care ar fi pasii , procedura prin care sa solicitam alta ,ce ar trebui sa facem in acest caz,din cate m-am documentat la asociatia de proprietari ar trebui sa mai existe un exemplar,dar presedintele refuza sa dea detalii,ne trimite la Politie,multumescX-(
Cel mai recent răspuns: moacamica , utilizator 17:38, 29 Iunie 2014
Buna sa va fie ziua,
Am rezolvat prima problema legata de cartea funciara, am gasit duplicatul,ramane sa rezolvam cartea de imobil pe care vaduva sefului de scara nu o mai gaseste,cred ca va trebui sa apelam la circa de Politie, unde apartinem cu adresa,asa cum am vazut in sfaturile primite, sa achzitionam alta,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr si cartea de imobil Florin123123 Florin123123 Am avut conflicte cu sefa de scara si inca am, mi s-a spus de la asociatie ca trebuie sa ma trec in cartea de imobil care este la aceasta. Pot face ceva cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comun din bloc. florian575 florian575 Va rog sa- mi dati un sfat despre pasii pe care trebuie sa- i urmez pentru a cumpara uscatoria de deasupra apartamentului meu. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari TotVasi TotVasi Buna ziua.Am o intrebare pentru cunoscatori.Daca,apartamentele sunt ipotecate la banca,se poate constitui asociatie de proprietari?Apartamentele fiind ... (vezi toată discuția)