avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări sabina84
                      Utilizator

sabina84
                      Utilizator                    

adriana popita	                   

pentru acreditarea servicilor sociale ale unei fundatii este necesar si Regulamentul de Ordine interioara sau ajunge doar Regulamentul de organizare si ... (vezi toată discuția)
	                    adriana popita	                   

pentru acreditarea servicilor sociale ale unei fundatii este necesar si Regulamentul de Ordine interioara sau ajunge doar Regulamentul de organizare si ... (vezi toată discuția)

comuna2007	                   

Sunt secretar comuna, am primit spor asistenta sociala 25%, incepand cu luna decembrie 2015, dar in urma neavizarii unor dispozitii care erau in afara legii, ... (vezi toată discuția)
	                    comuna2007	                   

Sunt secretar comuna, am primit spor asistenta sociala 25%, incepand cu luna decembrie 2015, dar in urma neavizarii unor dispozitii care erau in afara legii, ... (vezi toată discuția)

Karmen B	                   

Buna ziua.
Numele meu este Carmen Bagi si as dori urmatoarele informatii:
In cazul unei agentii de recrutare care vrea sa aduca muncitori si bone filipineze ... (vezi toată discuția)
	                    Karmen B	                   

Buna ziua.
Numele meu este Carmen Bagi si as dori urmatoarele informatii:
In cazul unei agentii de recrutare care vrea sa aduca muncitori si bone filipineze ... (vezi toată discuția)