avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domnilor avocati am nevoie de sfatul dumneavoastra
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domnilor avocati am nevoie de sfatul dumneavoastra

In data de 29.04.2014 o persoana a trimis pe mail in numele meu o sesizare la locul de munca a fostei mele sotii , in care se spunea ca fosta mea sotie face unele lucruri incompatibile cu statutul ei de functionar public .Aceasta sesizare avea numele meu si CNP meu si binenteles si adresa mea . Numai ca subsemnatul nu am facut eu aceasta sesizare . Am depus la respectiva institutie o cerere prin care rugam sa-mi puna la dispozitie o copie a reclamatiei cu datele de identificare a persoanei ( adresa de mail , ora la care a fost primita sesizarea ) . Astazi am primit de la institutia respectiva o adresa prin care mi se spunea ca sesizarea a fost clasata ca anonima conform OG 27/2002 si nu am primit nici o copie dupa respectiva reclamatie . Cum pot totusi sa primesc si eu o copie dupa respectiva sesizare, din cauza careia am probleme cu fosta sotie , pentru a incerca sa gasesc adevarata persoana care a trimis reclamatia in numele meu .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 27 Iunie 2014
Daca sesizarea a fost facuta in numele dvs. ar trebui sa aveti dreptul de a obtine acea sesizare chiar daca e considerata anonima.
Problema este ca daca va refuza exercitarea acestui drept trebuie deschis proces.
Procesul poate fi destul de complicat si cred ca ati avea nevoie de avocat ca sa se ocupe de caz.

De unde stiti ca este adevarata sesizarea si ca nu va minte fosta sotie?
V-au confirmat verbal cei care au primit e-mailul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati domnilor avocati - sesizare facuta in numele meu florescu58 florescu58 Fosta mea sotie a primit la institutia care lucreaza o sesizare ca face anumite lucruri incompatibile cu statutul sau de functionar public . Sesizarea este ... (vezi toată discuția)
Petitie danuttan danuttan O institutie refuza sa-mi rezolve petitia transmisa prin email,motivand ca este anonima si cerandu-mi datele de identificare :nume complet,adresa,telefon.Din ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sau proces pentru calomnie? claudiuionescu75 claudiuionescu75 Buna seara, Ce actiune pot intreprinde pentru a sanctiona mai multe afirmatii calomnioase ale fostei sotii? Concret, o instanta a decis (stupid sau nu, nu ... (vezi toată discuția)