Raluca  Iliescu 
	    	Avocat

Raluca  Iliescu 
	    	Avocat	    

Raluca  Iliescu, Avocat
  Raluca  Iliescu, Avocat 	
			~ final discuție ~
 Kevin98	                   

Acum circa 40 de zile am cumparat din Bucuresti o replica de Samsung Galaxy S4 cu pretul de 1250 de lei, iar valoarea reala a copiei este de 300 de lei. Am ... (vezi toată discuția)
	                    Kevin98	                   

Acum circa 40 de zile am cumparat din Bucuresti o replica de Samsung Galaxy S4 cu pretul de 1250 de lei, iar valoarea reala a copiei este de 300 de lei. Am ... (vezi toată discuția)

Andrei1999	                   

Buna seara.Ma numesc Stan Andrei Catalin.Am cumparat de pe eMAG un telefon mobil Samsung galaxy S4.Mi s-a defectat asa ca l-am trimis in service Depanero.Mi-au ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei1999	                   

Buna seara.Ma numesc Stan Andrei Catalin.Am cumparat de pe eMAG un telefon mobil Samsung galaxy S4.Mi s-a defectat asa ca l-am trimis in service Depanero.Mi-au ... (vezi toată discuția)

dany200311	                   

Salut. Am luat un telefon Huawei Ascend P6 in noiembrie 2013 si are garantie pana in noiembrie 2015 pret de achizitie 1450 lei 
In data de 29 .01.2015 am ... (vezi toată discuția)
	                    dany200311	                   

Salut. Am luat un telefon Huawei Ascend P6 in noiembrie 2013 si are garantie pana in noiembrie 2015 pret de achizitie 1450 lei 
In data de 29 .01.2015 am ... (vezi toată discuția)