avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune mormant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune mormant

Buna ziua.
Tatal meu e inmormantat de 20 de ani.Mama e inmormantata de 11 ani.Testamentar eu si fratele meu suntem mostenitori.Contractul de concesiune pe 20 ani pentru mormantul tatei a expirat.Primaria ne a somat sa reinoim contractul.Eu sunt plecat in strainatate si nu pit reveni in tara momentan,biletul de avion costa 1500 euro.Pentru indeplinirea unei obligatii birocratice nu sunt de acord sa revin in tara.Mentionez ca nu este facuta succesiunea dupa bunurile dobandite in urma decesului parintilor.Fratelui meu i s a comunicat de catre primarie ca daca nu reinoim contractul de concesiune mormantul tatalui meu va fi dat unei alte persoane.Notarul nu vrea sa dea fratelui meu hartiile legale cu care sa se prezinte la primarie doar daca primeste confirmarea de primire a citatie de prezentare la notar pe care mi a trimis o pe adresa mea actuala din strainatate.Posta nu a trims confirmarea de primire a citatiei.In urma unui sir de obligatii birocratice risc sa pierd mormantul tatalui meu.Pot da primaria in judecata?Nu este suficient ca fratele meu sa le demonstreze ca e fiul lui tata si vrea sa plateasca toate taxele?Din pacate suntem milioane de romani plecati in strainatate pentru o paine si cred ca noi trebuie sa ne simpluficam viata!Adresa mea de internet este fcb2631@yahoo.com
.Imi cer scuze ca v am rapit prea mult din timp.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
ContSters324663, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 28 Iunie 2014
Ar fi o solutie : faceti in tara unde va aflati ,la consulat sau ambasada,o procura prin care fratele dvs este imputernicit sa faca demersurile si sa semneze acel contract de concesiune , avand in vedere calitatea dvs de mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profanare de morminte sau nu raluca03 raluca03 buna ziua asi dori sa adresez si eu o intrebare despre profanare de morminte parinti mei aveau 2 locuri de veci normal aprtineau bunicilor mei din partea ... (vezi toată discuția)
Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Succesiune daniel_fergusson daniel_fergusson cand decedatul a avut în proprietate mai multe bunuri imobile, este obligatoriu să se facă succesiunea pe toate în aceiasi actiune? (vezi toată discuția)