avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dosar de cif de TVA respins
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dosar de cif de TVA respins

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Am infiintat o firma cu sediul social in Ilfov si am depus un dosar pentru obtinerea certificatului de inregistrare in scopuri de tva. Dosarul a fost respins pe motiv ca sediul social nu este amenajat. Sediul social este intr-o casa care este proprietate personala dar nu este tencuita la interior. Activitatea societatii se desfasoara pe internet.
Orice sfat este binevenit.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:16, 28 Iunie 2014
Amenajati sediul si refaceti cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva SLuiza SLuiza 1. Ce trebuie sa fac sa devin platitor de TVA? Mentionez ca doar ce mi-am infiintat firma si inca nu am inceput activitatea in domeniul ales (comert) caci nu ... (vezi toată discuția)
Inspectie anaf sediu social florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am depus pentru inregistrarea in scopuri de TVA o declaratie pe propie raspundere pentru ca desfasor activitatea la sediul social. Mi s-s spus ca ... (vezi toată discuția)
Firma noua cristinagaz cristinagaz buna ziua! Ce pasi mai trebuie sa parcurg pentru a reusi sa imi scot si certificatul pentru inregistare in scop de TVA pentru firma infiintata de 2 ... (vezi toată discuția)