avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Desfasurator de calcul pentru acordarea pensiei pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Desfasurator de calcul pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta

Cum se poate obtine un desfasurator de calcul pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta de la Casa Jud. de Pensii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:52, 30 Iunie 2014
Va adresati Casei Judetene de Pensii cu solicitare in acest sens si, in cateva zile vi-l da.
Ar fi bine sa fie asa.
Dar nu este asa.
Se elibereaza doar buletinul de calcul.
Pana nu se va prevedea asa ceva in lege,nu se va avea acces la asemenea date si elemente de calcul.
Nu știu ce înțelegeți prin ”desfășurător de calcul”, dar nu există așa ceva. Nu există calcule separate sau mai știu eu ce alți pași care sunt parcurși în determinarea cuantumului pensiei. Angajatul de la ”Stabiliri beneficii” introduce pur și simplu într-un program toate datele dvs., iar programul determină punctajul mediu anual și ”scoate” la imprimantă decizia de pensie și buletinele de calcul. Vă sunt necesare și suficiente buletinele de calcul, buletine pe care vi le dă casa de pensii, la cerere.
Cred ca se refera la:
-"Date si elemente care au condus la determinarea punctajului mediu anual si a stagiului de cotizare"
- Punctajele anuale
-Punctajul suplimentar acordat in functie de contributia la fondul pentru pensia suplimentara.
Adresati o cerere casei de pensii prin care solicitati copie dupa buletinul de calcul si perioade contributive. Cererea e insotita de copie BI + copie cupon pensie.

Alte discuții în legătură

Buletin calcul pensie ika ika Am primit decizia de pensionare, pensie de invaliditate.Odata cu aceasta ma asteptam sa primesc si buletinul de calculare a punctajului,.ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei conform legii nr. 263/2010 bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe 1.In decizia de pensionare primita in data de 05.04.2011 conform Legii 263/2011 se specifica un numar de puncte calculat conform OUG 209/2008 .Este vreo ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci ... aenimnairam aenimnairam Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)