avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curte comuna-nebunie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curte comuna-nebunie

am nici nu stiu cate nelamuriri....ma inebunesc vecinii de cap desi eu care sant a 7 casa in curte si avand cel mai putin teren aferent dupa casa...vreau sa fie curatenie si ordine...vecinii tot pe dos.intr-un final 4 dintre acestia au fost de acord ca spatiul din fata casei mele...eu fiind ultima pe partea stanga... sa fie spatiul verde...s-a luat din terenul aferent a celor 4+eu!dar celelelalte 2 familii ne-au trimis o recomandata de la executor prin care ei cer dezmembrarea curtii!
Intrebare1.daca noi cele 4 familii nu santem de acord ce se intampla?
2.la cati metri de casa mea poate construi un alt vecin ceva(garaj)...desi calea mea de acces e in spate...cu fata spre spatele curtii!
Mentionez ca l-a spatiul verde amenajat impreuna cu cele 4 familiii doar noi am cotizat cu bani...materiale!
3.odata amenajat se poate distruge de cele 2 familiii care nu au fost de acord.

Va multumesc
cu respect
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:08, 11 Mai 2009
Inca o intrebare....exista lege cum ca fiecare proprietar la curte comuna are dreptul la un garaj desi nu detine teren destul aferent casei?
adriana_erica a scris:

Inca o intrebare....exista lege cum ca fiecare proprietar la curte comuna are dreptul la un garaj desi nu detine teren destul aferent casei?

NU. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare pamant madyfree1987 madyfree1987 Buna ziua , Am si eu o intrebare la dumneavoastra . Locuiesc la curte si inca nu am facut actele pe casa , deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Calcul la teren curte comuna!!!!!!!!!!! adriana_erica adriana_erica Buna ziua...problema mea este in felul urmator daca ma poate ajuta cineva.... Stau la curte comuna impreuna cu inca 6 familii...avem discutii zilnice despre ... (vezi toată discuția)
Amenajare spatiu verde QED QED Buna ziua, Detin in proprietate un garaj la parterul unui bloc. Intre garaje, oarecum ca o delimitare, se afla mici spatii (care ar trebui sa fie) verzi. ... (vezi toată discuția)