Buna ziua.Am nevoie de ajutor,am vorbit deja cu 4 avocati si nu reusesc sa obtin un raspuns sincer de la nimeni.Va explic problema mea,si va rog daca cinva a-mi va raspunde sa o faca cu sinceritate.
1.Am in jur de 20 de dosare in Romania in diferite orase,dar dosare la Parchet,deci in instrumentare nu la judecatorie.Dosarele sunt pentru trafic de persoane si inselaciune.
Eu trafic de persoane nu consider ca am facut deoarece nu am mai fost in Romania de 7 ani,dar datorita faptului ca o Firma de Recrutare a fortei de munca din Romania mi-a adus oameni la munca in Spania,acuma am aflat ca am mandat de arestare emis de la Bucuresti pe 29 de zile.
2.Am in Italia 15 dosare pentru inselaciune,toate cu persoane diferite.
Intrebarea mea este:
1.Poate Statul Romin sa ma judece in primul caz daca eu nu am mai fost in Romania de 7 ani,deci fapta era savirsita pe teritoriul Spaniei?Avind in vedere ca nu ma aflam pe aeronava,sau vapor Rominesc ca sa apartin statului Romin.Si nici pedepsa nu este mai mare de 10 ani ca sa se poata zice ca de fapta se ocupa statul romin.
Mentionez ca nu cunosc bine legile.
2.Intrebarea nr doi este sa a-mi spuneti va rog daca am vreo sansa sa scap fara sa fac puscarie ,avind in vedere ca nu mai am nici o abatere inainte,dar am peste 1000 de plingeri pe numele meu.Declariite persoanelor se bazeaza doar pe declaratii scrise si atit,fara dovezi.
Mentionez ca eu nu am transportat pe nimeni niciodata nicaieri,atita doar ca iam dus la munca,dar oameni erau angajati la Angajatori Spanioli,si ei le dadea cazare si transport si casa,Dar datorita faptului ca oameni nu sau acomodat cu munca din 4000 au ramas 3000 care muncesc si astazi,dar alti 1000 care erau neseriosi au mers in Romania si au dat declaratii in care scriau ca au fost batuti,sechestrati,amenintati,violati si tot cei mai rau.
Cu respect Andrei.