Adela Maria Bratulescu, Avocat
 Adela Maria Bratulescu, Avocat 	
			 cici99 
	    	Utilizator

cici99 
	    	Utilizator	    

cici99, utilizator
 cici99, utilizator 	
			 mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

cici99 
	    	Utilizator

cici99 
	    	Utilizator	    

cici99, utilizator
 cici99, utilizator 	
			 blakkiss	                   

buna seara. nevasta mea ma ameninta sa fac bine sa parasesc apartamentul comun, este pe amandoi in acte. ca daca nu ma da la politie,ca imi face dosar penal. i ... (vezi toată discuția)
	                    blakkiss	                   

buna seara. nevasta mea ma ameninta sa fac bine sa parasesc apartamentul comun, este pe amandoi in acte. ca daca nu ma da la politie,ca imi face dosar penal. i ... (vezi toată discuția)

MariaRobu	                   

Bună ziua! Am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie s-a pronunțat, divorțul fiind pe cale juridica, nu la notar. Custodia este comuna, dar ... (vezi toată discuția)
	                    MariaRobu	                   

Bună ziua! Am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie s-a pronunțat, divorțul fiind pe cale juridica, nu la notar. Custodia este comuna, dar ... (vezi toată discuția)

oana1stefania	                   

Buna ziua! as dori sa imi explicati pe îndelete procedura de eliberare a unui certificat medico-legal. am fost agresata fizic de catre sotul meu si am nevoie ... (vezi toată discuția)
	                    oana1stefania	                   

Buna ziua! as dori sa imi explicati pe îndelete procedura de eliberare a unui certificat medico-legal. am fost agresata fizic de catre sotul meu si am nevoie ... (vezi toată discuția)