avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Lichidare stoc
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Lichidare stoc

Buna ziua !Ma aflu intru-un plin proces de lichidare a societatii. Am distribuit o parte din marfa furnizorilor la care eram datoare, am mai vindut si prin magazin aplicind reduceri dar totusi mai imi ramine marfa pe stoc. Intrebarea mea este daca asi putea sa-mi vind mie ca si asociat unic in conditii legale, aceasta marfa bine inteles achitind tva-ul aferent., pentru ca stocul sa ramina o. sau daca imi este permis sa-mi ramina marfa pe stoc in conditiile in care tva-ul il achit. Va multumesc!
Este permis dar nu recomandat
Scapati de tot de pe firma. Vindeti si asociatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vremuri de criza vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua! Am o soc com . si datorita vremurilor actuale ,si a concurntei de piata create (gen supermarketuri) ,v-asi ruga sa-mi dati un sfat autorizat care ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua,V-asi ruga un sfat la o situatie cu care ma confrunt. Am o soc. com srl. care detine in proprietate un spatiu comercial unde isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara vasilicaburnaz vasilicaburnaz Asi dorii sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie sunt cu societatea in lichidare voluntara si am ajuns in faza finala adica furnizori achitati ... (vezi toată discuția)