avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dovada incheierii contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dovada incheierii contractului de munca

Buna ziua,

Daca eu mi-am dat demisia de la fostul loc de munca si mi-a fost aprobata la zi, dupa 2 luni jumatate de lucru, mai este nevoie la noul loc de munca de dovada incheierii contractului de munca de la vechiul loc de munca? Ce presupune aceasta dovada? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorianela , utilizator 14:57, 1 Iulie 2014
Ok, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? aly_yoana aly_yoana Care e modalitatea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor si ce formular trebuie completat de catre angajator? Va rog sa detaliati. (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz Raluci11 Raluci11 Buna, am o intrebare daca ma puteti lamuri. Eu am incheiat un contract de 4 ore dar practic lucrez 8 ore fiind platita ptr 8 ore. Acum mi-am dat demisia si ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata gina2010 gina2010 buna ziua, daca cim s-a incheiat pe durata determinata de 1 luna ( perioada 22.07.2015-22.08.2015) si vreau sa l prelungesc cu inca o luna, perioada de pe ... (vezi toată discuția)