avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Divort de strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Divort de strain

sunt casatorita cu un arab care nu e cetatean roman ,avem un copil minor. suntem separati de un an ,nu mai locuim impreuna .dupa divort in ce situatii i s ar putea retrage permisul de sedere?
Cel mai recent răspuns: simonna11 , utilizator 18:43, 3 Iulie 2014
[ link extern ]
intrati la cetateni non UE
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de sedere in romania ludmila87 ludmila87 Buna ziua, Sunt cetatean din Rep.Moldova si sunt casatorita cu un cetatean roman de aproape 6 ani dar noi acum am hotarat sa divortam.Nu avem copii. Eu am ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain non ue parinte de cetatean roman adriana-irina adriana-irina Buna ziua. Ma numesc V.A.I. si as dori o informatie, daca se poate. Un cetatean strain non ue parinte de cetatean roman poate avea dreptul la permis de sedere ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)