Buna ziua. Am o problema la care v-as ruga sa ma ajutati: Locuiesc intr-un ansamblu nou construit si nu avem inca contract de furnizare a apei cu APA-Canal ,inca (dupa aproape) 2 ani avem apa in regim de organizare de santier.Constructorul nu are proiect de apa si canal motiv pentru care nu se poate face contract de furnizare a apei intre APA-CANAL si asociatia de proprietari.Intrebarea mea este : Exista cadru legal prin care constructorul sa poata factura apa la asociatia de proprietari? In cazul in care exista cadru legal atunci asociatia ma poate actiona in justitie deoarece eu nu am vrut sa platesc apa catre constructor,am afirmat ca voi plati apa consumata doar cind v-a exista un contract intre APA-CANAL (care este monopol de stat) si asociatia de proprietari ?Achizitionarea de produse si servicii(in cazul nostru apa )nu trebuia sa respecte procedura de selectie de oferte ?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Aveti dreptate, dar eu m- am gandit la subiect sub o alta forma: atata timp cat apa nu este platita ea poate fi oprita. Deci vor ramane fara apa. Intotdeuna exista incapatanare in loc de negociere corecta(incapatanarea este de regula de ambele parti)
probabil ca au platiti destul de multe luni si inca vor mai plati mult timp de acum inainte apa, dar actele le vor vedea tot cind or sa vrea muschii lor.
ca daca le merge bine, de ce sa nu se perpetueze situatia, ca doar este in avantajul lor
Probleme apa-canal
mamazzz
Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc construit acum 3 ani. Pentru furnizarea si inregistrarea platii apei de catre Apa-canal se intocmeste de la bun inceput o ... (vezi toată discuția)