Am primit sentinta favorabila si am solicitat instantei legalizarea si investirea cu titlu executoriu.
Am primit o adresa sa ma prezint la tribunal sa ridic sentinta investita.
Problema cea mai mare este greva grefierilor si a personalului auxiliar si nimeni nu imi elibereaza sentinta investita si nu pot incepe executarea.
Pot solicita sa imi comunice sentinta investita prin posta (eventual sa le trimit plic cu timbre postale) si sa indic numele secretarei care are dreptul sa o primeasca in numele societatii?
nu este posibil, sentinta investita se poate ridica de dv. sau de un reprezentant cu procura autentificata sau de avocat.
greva tocmai s-a incheiat, deci puteti sa o ridicati fara probleme...;)
eu am cerut-prin posta- mai multor judecatorii legalizarea si investirea cu titlu executorii a mai multor sentinte, iar judecatoriile mi-au trimis tot prin posta cate un exemplar al sentinetelor legalizate si investite cu formula executorie. ba chiar, odata am lasat cererea de investire la o judecatorie si mi s-a zis sa o astept ca mi se comnunica prin posta la sediul societatii.
Investire sentinta
fdanila
As dori sa- mi spuneti : daca locuiesc in alt oras decit in cel in care a avut loc o judecata ,cum se poate obtine investirea cu titlu executoriu a unei ... (vezi toată discuția)