avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselatorii facute pe teritoriuI american
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselatorii facute pe teritoriuI american

Sint cetatean strain locuiesc in statele unite si vreau sa reclam inca o plangere la cazul penal care este pe rol si pentru faptele savirsite in statele unite de respectiva persoana , cetatean Roman care a savirsit multe inselaciune si falsificari pe teritoriul Rominia dar si in state cind a fost la mine in vacanta . Cum pot sa gasesc un avocat care sa cunoasca legiile internationale si sa folosesc dovezile de inselaciune facute si inafara teritoriului Roman ?
Multumiri .
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 04:47, 3 Iulie 2014
whatever he did while outside Romania, it is irrelevant for Romanian justice. even if he was convicted of some wrongdoing.
if you had proofs of such crimes that he committed, you should had filed a complain against him while he was there and surrender such evidence to the American authorities.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo, sãraca de ea. sã ne amuzãm. andreigrigoriu andreigrigoriu Cu o plăcere incomensurabilă, pe data de 15 noiembrie 2011, CEDO a pronunţat Decizia de inadmisibilitate în cazul (cazurile) Petroviæ v. ... (vezi toată discuția)
Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)