avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoatere de sub urmarire penala care nu EXISTA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoatere de sub urmarire penala care nu EXISTA?

In cursul lui 2009,un echipaj de politie s-a prezentat la adresa mea pentru perchezitie ,in lipsa mea ,la adresa fiind un nepot(aflat aici pentu studii) si bunica mea in varsta .Mi s-au ridicat pc-uri+monitoare,imprimanta si mi s-a lasat un proces verbal straniu:s-au enumerat persoanele care s-au gasit,fara sa se mentioneze nimic de ce au venit sau pentru ce;au mentionat tot ce au ridicat;Mentionez ca nu am fost chemata sau anuntata de ceva;In mod repetat am solicitat sa mi se spuna ce se intampla,sa mi se resituie bunurile dar nu am primit nici un raspuns.In urma "amenintarilor" facute ca voi apela la organele ierahice superioare ,dupa aproximativ 5 ani primesc de la instanta o ordonanta de clasare si scoatere de sub urmarire penala a procurorului in care nu este trecut nimic decat ca" va inaintam o copie a ordonantei de clasare si scoatere de sub urmarire penala"fara sa se mentioneze fapta,pentru ce,cine si ce X-(
Urmaresc dosarul de instanta si vad ca apare confiscarea acelor bunuri;fac imediat legatura intre cererea mea si "amenintarea" si disparitia bunurilor!

Ce pot face?

Multumesc

Daca dvs. urmariti dosarul pe portalul instantelor, inseamna ca ati fost si trimis in judecata.Atunci cum de s-a dat sup si clasare?
Vorbiti cu un avocat sa vada ce e cu dosarul dvs., daca a avut loc oconfiscare sau bunurile va pot fi inapoiate, daca tot nu ati fost gasit vinovat de vreo fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am avut o perchezitie de la bcco intr un dosar in care ... Celdren Celdren Buna ziua am avut o perchezitie de la bcco intr un dosar in care nu stiu cum sunt incriminat.. In fine in urma acelei perchezitii mi au luat 4 hdd uri din pc ... (vezi toată discuția)
Recuperare bijuterii confiscate ana cata ana cata se pot recupera bijuterile din aur in urma efectuarii unei perchezitii? perchezitia a vut loc in 2002, persoana respectiva fiind scoasa de sub urmarire penala (vezi toată discuția)
Perchezitie domiciliara ilegala? DrAGoS80 DrAGoS80 Buna ziua! Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema: Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)