avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract bursa privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract bursa privata

Buna ziua,

Compania pentru care lucrez sustine cu burse private cativa studenti. Contractele au fost facute pentru o perioada de 9 luni (durata anului universitar). Am dori sa le acordam in continuare bursele si anul viitor, insa as vrea sa stiu daca trebuie facut un act aditional in acest sens sau un alt contract.

Alte discuții în legătură

Contract bursa privata AndaBrailean AndaBrailean Buna ziua, Compania pentru care lucrez sustine cu burse private cativa studenti. Contractele au fost facute pentru o perioada de 9 luni (durata anului ... (vezi toată discuția)
Bursa privata si stagiu de practica Instantlife Instantlife Buna ziua, Bursele private sunt reglementate de L.376/2004 precum si de normele de aplicare aferente. Felul in care sunt definite le asimileaza burselor de ... (vezi toată discuția)
Facultate bursa de merit Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, As vrea daca cineva are o solutie la urmatoarea problema sa o spuna aici. Sunt student la o universitate privata din Romania si am fost obtinut ... (vezi toată discuția)