avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere recurs

de cand se considera cele15 zile de la pronuntare sau de la primirea instiintarii;si ce se intampla daca primesc instiintarea in afara acestui termen?
Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:59, 26 Iulie 2014
Trebuia să precizați care este obiectul litigiului și când a început acesta, înainte sau după data de 15 februarie 2013. În civil, regula este că recursul se exercită de la data comunicării hotărârii judecătorești. Prin excepție de la această regulă, există și litigii în care calea de atac se exercită de la pronunțare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãi de atac împotriva hotãrârii pronunþate în primã instanþã ContSters99540 ContSters99540 am cunostinte sub minim despre proceduri judecatoresti, deaceea am o intrebare: ce urmeaza dupa ce un tribunal da o hotarare intr-un proces „ litigi de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac titirca titirca In cazul in care doresc sa atac o hotarare pronuntata de Tribunal avadn ca obiect reziliere contract,care este calea de atac si in ce termen pot s-o exercit(de ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie curte de apel DanutMarian DanutMarian Buna ziua, Va rog un raspuns de principiu la urmatorul caz: - am pierdut in prima instanta un litigiu de munca, motivatia judecatorului de la Tribunal ... (vezi toată discuția)