avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... defaimare
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

defaimare

Buna ziua.
Daca printr-un articol de presa s-a produs defaimarea( calomnierea) unei SC si a administratorului acesteia exista posibilitatea deschiderii cu succes a unei actiuni juridice?
Astept un raspuns si poate o eventuala colaborare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: totolici , utilizator 17:58, 7 Iulie 2014
Da, există această posibilitate.Fiind un articol de presă, practic fapta poate fi foarte ușor dovedită.Depinde însă și cum va interpreta instanța cele scrise despre societate și admin. în acel articol.Ați putea încerca inițial calea amiabilă pentru a evita un proces în instanță, eventual medierea, dacă în mod direct nu veți reuși o negociere privind plata daunelor.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii ??? draggabi draggabi Buna ziua ! Am efectuat de curand o lucrare la o soc. comerciala si am eliberat factura. Factura nu a fost achitata nici acum, adica dupa vreo luna de la ... (vezi toată discuția)
Companie de asigurari jisa ion dorin jisa ion dorin AM AVUT UN ACCIDENT IN 12.10.2010 SI VINOVATUL AVEA ASIGURARE LA [editat de admin] SI NICI PINA AZI 16.06.2011 NU AM FOSR DESPAGUBIT CU SUMA DERIZORIE CARE A ... (vezi toată discuția)
Mediere sau instanta judecatoreasca Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu Cum ati prefera sa va rezolvati conflictele/litigiile, prin mediere sau instanta? (vezi toată discuția)