Buna ziua. Am o intrebarea in ceea ce priveste debransarea de la enel. Cum cinci zile o echipa enel s-a prezentat la casa al carui propritar sunt pentru a lasa o somatie prin care sunt instiintata ca daca in termen de 5 zile nu ma prezint la sediul Enel pentru schimarea actelor voi fi debransata. Eu nu locuiesc acolo iar vecinii mei nu au avut niciun interes sa ma anunte. Eu inteleg ca sunt vinovata pentru ca nu am schimabt actele la timpul lor. Intrebarea mea este, ei au facut un abuz ca m-au debransat fara ca personal sa stiu de acea somatie???? Eu locuiesc in Bucuresti, iar casa este undeva in jud. Olt. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns!
Debransata. Factura se emite pe adresa unde se afla locuinta, iar acolo nu locuieste nimeni momentan. Nu au fost niciodata probleme cu plata facturilor...:(
Luati legatura cu regionala care se ocupa de zona(vezi factura)explicati situatia ,stabiliti un termen de depunere a actelor(eventual online)altfel riscati rezilierea unilaterala a contractului si implicit debransarea.Stabiliti emitera facturii si/sau corespondentei la domiciliul uzual si atentie respectati termenul somatiei.FOLOSITI SERVICIUL RELATII CLIENTI