avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ce se intampla daca una din parti nu se prezinta la prima infatisare de divort?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 9 Iulie 2014
Daca nu se prez paratul se acorda un nou termen daca nu se prez reclamantul se respinge actiune ca nesustinuta ...actiunea de divort este o actiune personala si reclamntul trebuie sa fie prezent la fiecare termen ,doar in conditii speciale poate lipsa si atunci cu un mandatar in sensul de al reprezenta ...
Se va amana cauza si se va da un nou termen ,cel mai probabil.
cred ca va referiti la parat. Se va amana, insa cand se va constata ca procedura de citare a fost indeplinita, procesul se va judeca in lipsa. Puteti obtine un pic de timp, insa de divortat veti divorta.
Mai util e sa va prezentati si sa va aparati daca tot nu vreti sa divortati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)
Divort maria.tanase2009 maria.tanase2009 Buna ziua. As dori sa stiu daca la prima infatisare la divort nu se prezinta nici unul dintre cei doi soti, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat ... Angela Manu Angela Manu buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat de avocat prin imputernicire avocatiala fara a se mai prezenta personal in instanta? Nu ... (vezi toată discuția)