avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua!! - consimtamant sediu firma apartament ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua!! - consimtamant sediu firma apartament Prima casa

Am si eu o intrebare:
-am un prieten din judetul Constanta care si-a luat un taxi cu tot cu licenta si doreste sa ii iau in spatiu firma de taxi sa aiba corespondenta pe Constanta...ma poate afecta pe mine intr-un fel sau altul ca il iau in spatiu????...eu am apartamentul luat prin programul prima casa si ma gandesc daca banca va trebuii sa dea acordu?
-Mi-a dat un formular tip sa il completez si eu si asociatia si sa ii duc copie dupa actul casei!!
Astept un raspuns urgent daca se poate,,,multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:34, 9 Iulie 2014
Nu se cere acordul bancii atata timp cat sunteti proprietar si ati intabulat apartamentul in cartea funciara pe numele dvs.
Efectiv pe baza acordului dvs.veti primi corespondenta la dvs. acasa. Se cere acordul asociatiei deoarece este vorba de o firma. Daca omul nu este rau platnic si va intelegeti nu este nicio problema in schimb daca nu e de treaba riscati sa aveti neplaceri ulterioare. Referitor la actul original sunt de parere sa nu il dati ci sa mergeti dvs. personal cu el sa vedeti la ce il foloseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firma pe locuinta ipotecata? irina_vasea irina_vasea buna tuturor , am nevoie inca o data de ajutorul expertilor , am luat un apartament cu ipoteca pe 25 de ani si acum ma roaga o ruda sa isi faca firma ( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! detin un spatiu de birou (apartament cu 3 camere, schimbata ... maxim_lyon@yahoo.com maxim_lyon@yahoo.com Buna ziua! Detin un spatiu de birou( apartament cu 3 camere schibata fiind destinatia din locuintanin spariu de birou asa cum reiese din autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca apartament aqua80 aqua80 vreau sa-mi fac cadastrul si intabularea la ap.am luat legatura cu o firma care se ocupa de asa ceva si printre actele solicitate de dansii trebuie sa aduc din ... (vezi toată discuția)