avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Conditie pentru impozitul pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Conditie pentru impozitul pe venit

Buna ziua.As dori sa aflu daca pragul de 65000eur pt impozit de3% nu trebuie depasit pe an, sau cum?
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 10:07, 10 Iulie 2014
da, pe an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere impozit forfetar? doria doria Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo lege care prevede reducerea la o patrime a impozitului forfetar pt. SRL-urile cu pierderi in 2008. Am auzit din ... (vezi toată discuția)
Cum se indexeaza si majoreaza impozitele? elefantul2022 elefantul2022 Cum se indexeaza si majoreaza impozitele ? Daca pragul maxim la impozitul la terenul arabil extravilan este 50 de lei, si primaria a indexat cu 3,8 % si apoi a ... (vezi toată discuția)
Noul prag de plata cass de 6 salarii minime pe economie pentru venituri extra-salariale stela223 stela223 Va salut, Din cate am inteles odata cu noile modificari fiscale (din din O.G. 16/2022, art. I, pct.81 - ... (vezi toată discuția)