avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Dovedirea interesului legitim, conform OUG 51 din 2014
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Dovedirea interesului legitim, conform OUG 51 din 2014

Cum dovedesc interesul legitim, asa cum este mentionat in oug 51/2014 privind modificarea OUG 34/2006?
Mentionez ca la o procedura de achizitie publica, am fost clasati pe locul 1, s-a contestat, in urma studierii documentatiei de catre contestator s-a constatat ca subscrisa a omis un articol, care reprezinta 0,03% din valoarea ofertei subscrisei.CNSC a dispus clarificarea acestui art, daca se poate incadra la prevederile art, 79 alin. 2 don HG 925.Autoritatea contractanta a solicitat clarificari, subscrisa, in urma verificarii documentatiei, a constatat omiterea respectivului articol,asumandu-si, totodata, executarea respectivului articol din fondurile proprii si, implicit nemodificarea ofertei financiare.
A.C ne-a desemnat din nou castigatori, s-a contestat din nou, CNSC a respins contestatia, s-a atacat la curtea de apel, nu s-a primit inca sentinta, insa s-a dispus obligarea autoritatii contractante la reevaluarea ofertelor SC X si SC Y. cu respectarea dispoz. art. 36 alin. 2 lit.” a” din H.G. nr. 925/2006.
In urma reevaluarii oferta ne-a fost respinsa pt. nerespectarea prevederilor art. 170 din OUG34/2006, oferta fiind respinsa conform prevederilor art. 36 alin. 2, coroborat cu art. 81/HG 925

Vrem sa o contestam, insa nu stiu cum sa fac dovada interesului legitim!!
M-ar ajuta price parere!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: COSMIC 2078 , Consilier juridic 14:10, 10 Iulie 2014
Avand in vedere ca OUG51/2014 este foarte de curand intrata in vigoare, cred ca ar trebui sa va raportati la legislatia de atunci in vigoare. Daca vi s-a si respins oferta, inseamna ca autoritatea contractanta si-a dat seama ca a gresit undeva, si daca a demonstrat o data , sansele dumneavoastra de a castiga se reduc substantial.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
COSMIC 2078, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate oferta cateldestept cateldestept In cazul unei licitatii mi se cere prelungirea valabilitatii ofertei si garantiei de participare (peste cele 90 zile). 1.Sunt obligata la aceasta? 2.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)