avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Autorizatii necesare service electronice si ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Autorizatii necesare service electronice si electrocasnice

Buna Ziua,

Vreau sa stiu ce autorizatii am nevoie pentru deschiderea unui service de reparatii electronice/electrocasnice .
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 17:30, 10 Iulie 2014
In primul rand aveti nevoie de autorizatie de functionare, care se elibereaza de Primaria in raza careia este inregistrat sediul social al societatii comerciale, insa inainte de obtinerea autorizatiilor este necesar sa inmatriculati entitatea la ORC.
Firma pe care doresc sa fac service-ul exista.
Actele pentru codul caen au fost depuse insa voiam sa stiu ce autorizatii as avea nevoie.
Stie cineva care sunt cirteriile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru obtinerea autorizatiei de la primarie ?
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
Mihai-T, utilizator
va mai trebuie un aviz si de la protectia mediului .
Din ce am cautat pe internet pe site ul [ link extern ] ) .
Din ce vad informatiile sunt un pic contradictorii.
Pentru autorizatie aveti nevoie de: Contract cu o firma de salubritate, certificat de atestare fiscala, actul constituiv, copie CUI, certificatele constatoare, copie C.I., contractul de comodat/inchiriere a spatiului cu destinatie de sediu social, dovada de proprietate. Taxa pentru eliberarea autorizatiei de functionare este in jur de 69 de lei, iar termenul de eliberare 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
Sediu social la un punct de lucru al altei societati horace2009 horace2009 Poate avea o societate sediu social la punctul de lucru al altei societati ? In conditiile in care noua societate obtine prin contract de comodat o suprafata ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in deschiderea unui magazin. cosminsandu cosminsandu Buna ziua, locuiesc in Calarasi, unde am si infiintat un SRL la care astept certificatul si intentionez sa deschid un magazin alimentar(CAEN 4711/4719) intr-un ... (vezi toată discuția)