avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare pret teren intravilan cu anexa Sebes
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

pret teren intravilan cu anexa Sebes

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti daca pretul de 20.000 euro vi se pare corect pentru un teren intravilan de 324 metri patrati in zona B, in Sebes, Alba. Mentionez ca detine toate utilitatile , gaz ,curent , apa, canal.

Multumesc anticipat
Nicoleta

Alte discuții în legătură

Pret teren intravilan cu anexa sebes ineffableflower ineffableflower Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca pretul de 20.000 euro vi se pare corect pentru un teren intravilan de 324 metri patrati in zona B, in Sebes, ... (vezi toată discuția)
Problema juridica: in terenul cumparat sunt conductele de apa ale orasului Vlad88 Vlad88 Buna ziua! Am o problema legata de un teren si as vrea sa stiu daca se poate rezolva in vreun fel si cui ar trebui sa ma adresez. In septembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Utilitati drum privat helguti22 helguti22 Buna ziua! Sunt intr-o situație cam neplăcută, si as dori sa cer o părere avizată legata de extinderea utilităților pe un drum privat. Asadar...sunt ... (vezi toată discuția)