Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Ce se va petrece cu a doua cerere daca se mai poate vedea pe portalul judecatoriei dar din ianuarie inca nu s-a stabilit un termen de judecata.
~ final discuție ~
 ionut c	                   

Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)
	                    ionut c	                   

Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)

sorania	                   

o alta intrebare am pentru ca astazi am avut un recurs facut de parat , la tribunal mi- a admis actiunea avind ca obiect pretentii (asa este scris in sentinta) ... (vezi toată discuția)
	                    sorania	                   

o alta intrebare am pentru ca astazi am avut un recurs facut de parat , la tribunal mi- a admis actiunea avind ca obiect pretentii (asa este scris in sentinta) ... (vezi toată discuția)

Alabastru2015	                   

Buna ziua!
Daca s-a respins actiunea de recurs in contencios la Curtea de Apel, mai exista vreo cale de atac?
 (vezi toată discuția)
	                    Alabastru2015	                   

Buna ziua!
Daca s-a respins actiunea de recurs in contencios la Curtea de Apel, mai exista vreo cale de atac?
 (vezi toată discuția)