avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prima de concediu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prima de concediu

Este adevarat ce se zvoneste cum ca se pot acorda din nou primele de vacanta? Daca da de cand si conform carui act normativ, sa facem si noi cerere:)Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:21, 4 August 2014
Este adevarat ca suma pe care o poate solicita functionarul public ca prema de vacanta este de 5000 lei? In ce conditii poate fi alocata?
In Monitorul Oficial nr. 496/03.07.2014 a fost publicată Legea 94/2014 pentru aprobarea OUG 8/2009 privind acordarea tichetelor de vacanţă , care prevede printre altele :
- noţiunea de „tichete de vacanţă” se înlocuieşte cu „vouchere de vacanţă”.
- angajatul care beneficiază de vouchere de vacanţă nu mai beneficiază de prima de vacanţă în cursul anului fiscal sau de bilete de odihnă, acordate potrivit Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
Multumesc! Se mai putea acorda in 2012-2013-2014 prima de vacanta si noi nu stim?:O Adica putem opta fie pentru prima fie pentru vouchere?
Nu se poate opta intre cele doua.
Dar vom primi vouchere obligatoriu sau se lasa din nou la latitudinea primarilor, unii mai mult iar altii mai putin in functie de cum te afli in gratiile edilului?

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacan?ã bugetari remuspr remuspr Conform legii nr. 94 /2014 instituțiile publice , indiferent de modul de finanțare , pot acorda vouchere de vacanță , în limita sumelor ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanţă eduardvl eduardvl Buna ziua, Avem urmatoarea speta: Conform prevederilor OG 29/27.08.2013, la art. 5 alin. 2 se stipulează că: \\\\"[b]În bugetele pe anul 2014[/b] ale ... (vezi toată discuția)