avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort instanta

cat poate dura un divort in instanta daca unul din soti nu este de acord?Mentionez ca nu exista copii minori.Si mai mentionez ca sotul a schimbat yala de la usa si nu pot intra in domiciliu.Pt.razboiul care l-a inceput fara nici un motiv,as vrea sa-l tin cat mai mult pe holurile instantei.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenagea , utilizator 12:10, 13 Iulie 2014
Cine nu este deacord,sotul?El poate cere respingerea cererii de divort dar nu la infinit.A cui este imobilul unde a aschimbat yalele?:)Deci,daca nu este deacord,o sa dureze ceva.. spre satisfactia dvs;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator
Indiferent a cui e casa, mergeti la politie daca nu va permite accesul. Daca nu rezolvati, cereti pe calea ordonantei presedintiale reintegrarea in spatiu, asta daca vreti sa locuiti in continuare in acea casa.
@ mikylaur:

Imobilul este contractat de soti inaintea casatoriei,dar ratele s-au achitat in timpul ei.Si da,eu sunt cea care doreste sa-l plimbe cat mai mult pe holurile instantei,deoarece a facut acest lucru in pragul examenelor de bacalaureat la copil.Stiu,veti spune ca razbunarea nu e buna,dar asta simt...Va multumesc!

Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj când minorul a devenit major Cristian Marian Cristian Marian Divorț - sentință definitivă. Minorul încredințat mie. Fosta soție stă în apartamentul comun, unde a schimbat yala, iar noi nu avem ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Evacuare domiciliu Schiopu Oana Schiopu Oana Buna ziua, Locuiesc cu sotul in acelasi apartament, avand amandoi adresa din buletin aici. Daca vreau sa divortez, cand il pot evacua, in ce conditii? ... (vezi toată discuția)