avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum se fac intabularile ?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum se fac intabularile ?

3 persoane titulari ai unei suprafete de 2 ha au vandut cu chitanta la primarie in anul 1993 in baza adeverintei de punere in posesie unei persoane B aceasta suprafata. Persoana B a vandut in 2004 cu antecontract persoanei C aceasta suprafata fara sa fi avut incheiat un contraxt autentic cu titularii titlului emis abia in 2003.
Care este procedura ca persoana C sa aiba incheiate acte autentice pentru suprafata de 2 ha cumparata de la persoana B ?
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters325089 , utilizator 22:18, 14 Iulie 2014
Nu costa terenul cat o sa l coste taxele si procesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta chemarea in garantie ? rolex rolex Persoana A fara a fi intabulata a vandut cu antecontract un teren persoanei B. Persoana B nu a facut contractul de vanzare cumparare autentificat si nici ... (vezi toată discuția)
Revanzare proprietate emilkibo emilkibo Bunaziua! Am cumparat acum 8 ani o proprietate compusa din urmatoarele: - casa batraneasca cu o camera si o bucatarie, cu teren aferent (curte) in suprafata ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un teren fara intabulare? morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind un teren intravila de 1 ha pentru care nu am facut cadastrul si intabularea. Este posibil sa-l vind, urmind ca persoana care cumpara sa faca ... (vezi toată discuția)