avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care e procedura de anulare a unui BO pierdut?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care e procedura de anulare a unui BO pierdut?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care e procedura de anulare a unui BO pierdut si costurile aproximative.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 11:15, 16 Iulie 2014
in ce postura sunteti , ati primit biletul sau l-ati emis catre un parteber ,vorbiti cu banca emitenta a biletului .
L-am emis, iar de la banca am inteles ca trebuie anulat in instanta, dar nu stiu cum trebuie sa procedez. De mentionat ca soc emitenta este din Buc, iar beneficiarul este din Suceava.
BO a fost avalizat ?
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat m0nique m0nique Vreau sa stiu care este forma corecta de avalizare a unui BO. Administatorul unei S.C. avalizeaza BO (in partea stanga sus) [b]pentru[/b] [u]societatea ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)