Buna! Daca in timpul exacutarii silite efectuez plata pentru a mi se debloca un cont care a fost poprit, inseamana ca am recunoscut ca aveam datoria respecitva?
NU!
nu-i nevoie de recunoasterea dvs in conditiile in care executarea incepe in prezenta unui titlu executor
executarea silita incepe mereu in lipsa executarii de bunavoie
daca plata o faceti de bunavoie tind sa cred ca da e o recunoastere a datoriei, exemplu este urmatorul: banca a primit poprire pe cont- mi-a blocat contul-eu am depus suma acoperitoare pentru a debloca contul dar nu am incuviintat plata- intre timp am mers si am facut contestatie, sau am adus de la finante dovada ca nu aveam de plata si sistarea popririi, din acel moment suma a fost deblocata.
In mod normal banca are termen 15zile sa vireze banii, dar pe client il anunta cam tarziu nu imediat si se mai pierd ceva zile.
Mult succes
De ce ati plati o suma daca nu recunoasteti datoria respectiva? Contestati executarea.
Am platit suma respectiva pentru a mi se debloca contul poprit, aveam nevoie urgenta de sumele indisponibilizate. Mai pot contesta executarea daca am platit datoria? daca as fi contestat inainte de efectuarea platii, care ar fi fost rezultatul si cat timp ar fi durat solutionarea contestatiei? Multumesc!
Poprire salariu
cipry_blue
Buna ziua!
In momentul in care la firma unde lucrez s-au virat banii in contul angajatilor am fost singurul care aveam contul de salariu 0. In urma ... (vezi toată discuția)