avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări izomihai
                      Utilizator

izomihai
                      Utilizator                    

petunie	                   

Buna ziua
Am urmatoarea problema:
In anul 2001 ne-am extins apartamentul la mansarda blocului unde locuiam. Am obtinut autorizatie de constructie pe baza ... (vezi toată discuția)
	                    petunie	                   

Buna ziua
Am urmatoarea problema:
In anul 2001 ne-am extins apartamentul la mansarda blocului unde locuiam. Am obtinut autorizatie de constructie pe baza ... (vezi toată discuția)

PD	                   

Buna ziua,
Ce se intampla cu un proprietar dintr-un bloc cu 15 apartamente care nu este de acord cu mansardarea restul de 14 vor mansardare, apartamentele ... (vezi toată discuția)
	                    PD	                   

Buna ziua,
Ce se intampla cu un proprietar dintr-un bloc cu 15 apartamente care nu este de acord cu mansardarea restul de 14 vor mansardare, apartamentele ... (vezi toată discuția)

gabyteo	                   

Un amic a incheiat un contract de vanzare -cumparare a unui apartament in forma scrisa dar nu prin notariat ci pur si simplu tehnoredactat si semnat de parti ... (vezi toată discuția)
	                    gabyteo	                   

Un amic a incheiat un contract de vanzare -cumparare a unui apartament in forma scrisa dar nu prin notariat ci pur si simplu tehnoredactat si semnat de parti ... (vezi toată discuția)