avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costuri act donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costuri act donatie

care sunt costurile pentru o donatie de autoturism , conditiile si actele necesare
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:01, 19 Iulie 2014
Costurile vi le poate spune un notar; actele necesare sunt: actele de proprietate ale bunului respectiv.
Actele autoturismului,buletinele si va prezentati la notar.Plati taxa de timbru si onorariul notarului la valuarea autoturismului.
deocamdata este o intrebare simpla privind costurile si actele necesare, problema in sine se poate rezolva luna viitoare. multumesc
Vreti musai sa incheiati un act de donatie la notar ? veti plati in plus autentificarea actului de donatie , pe cand un contract de vanzare sau donatie sub semnatura privata nu va costa nimic. Pt orice varianta ati opta, oricum va costa inmatricularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie autoturism fagaras1955 fagaras1955 Buna ziua, detin un autoturism inmatriculat pe numele meu pe care l-am donat fiului meu spre folosinta. Cum se procedeaza ca acest autoturism sa devina ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare zerro4cool zerro4cool buna ziua.am cautat prin forum dar nu am casit ceva de genul acesta.as dori niste informatii pt ca sunt paralel cu chestiile de genul acesta.sa trecem la ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa sa trec masina ca donatie pe numele cuiva? bluelions75 bluelions75 buna ziua as dori sa aflu in mare cam la cat ajunge ca pret un act de donatie a unei masini catre o persoana.....nu pot beneficia de ajutorul la caldura ... (vezi toată discuția)