avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract firma telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract firma telefonie mobila

Am avut abonament la orange. Inainte de a se implini 2 ani, am reinnoit abonamentul, deoarece am luat un telefon. Acum in august se implinesc 2 ani de la ultimul contract. Nu pot inchide abonamentul deoarece mi s-a spus de la orange ca se adauga si perioada restanta din primul contract. Este corect?
Stiam ca in perioada de contract, fiind abonatul lor, trebuia sa-mi decodeze telefonul gratuit. Asa este?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:11, 18 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Am fost personal la un centru orange. Ei sustin ca trebuie pastrat abonamentul pana in mai 2015(lunile ramase din vechiul abonament), altfel se plateste o taxa usturatoare.Nu era valabil doar ultimul contract incheiat pe 2 ani, care expira in august 2014?
Dvs ati cerut sa prelungiti contractul cu 2 ani, acesti doi ani se adauga primei perioade contractuale.
Ganditi-va logic.. azi semnez un contract, beneficiez de cost redus la tarife si telefon, iar maine vad o oferta mai buna , semnez un contract de prelungire si gata.. am doua telefoane si contract pe numa doi ani.. nu merge.
daca insistati sa denuntati contractul, or sa va faca pe plac, insa veti avea sume de plata si veti ajunge sa va judecati.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord verbal PAVEL86 PAVEL86 Buna ziua, Am un contract incheiat cu o companie de telefonie mobila ( SC Orange Romania SA) in anul 2006, si in anul 2008 am un act aditionl in care scrie ... (vezi toată discuția)
Acordul verbal - mod de a incheia un contract? PAVEL86 PAVEL86 Buna ziua, Am un contract incheiat cu o companie de telefonie mobila ( SC Orange Romania SA) in anul 2006, si in anul 2008 am un act aditionl in care scrie ... (vezi toată discuția)
Preliungire abuziva abonament orange. balamoock balamoock Buna ziua, Sunt client cu abonament Orange de peste 5 ani. In primavara anului am fost contactat telefonic de reprezentantii Orange in urma cererii mele ... (vezi toată discuția)