avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important, va rog sa ma ajutati - amenintare, hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important, va rog sa ma ajutati - amenintare, hartuire

Buna ziua,
As avea va rog o rugaminte ce pot sa fac legal pentru apararea mea fata de fosta sotie a sotului meu care ma acuza in procesele pe care le are cu sotul meu pentru programul de vizitare ca eu sunt : concubina,amanta ca eu i-am despartit...lucruri care se pot proba deoarece cand ei au divortat ea a depus la dosar numeroase conversatii cu o fata si o fotografie a ei fiind presupusa ,,amanta,, dar nu sunt eu aceea persoana.
Nu accepta ca eu cu sotul meu avem un copil si in discutiile lor pe mail cand sotul meu ii scrie ceva referitor la fiul lor ea ii raspunde inapoi adresanduse mine.Mai mult in unele ma ameninta si mai mult ieri in discutia ei cu sotul meu care i-a propus niste investigatii medicale la copil mai exact RMN la recomandarea medicului a raspuns la mail ca si cum mi-ar scrie mie nu lui ca am eu am nevoie deinvestigatii medicale si foloseste termeni medicali diagnostice care nu sunt adevarate precum ca sunt epileptica.
Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: gabikriss , utilizator 20:13, 20 Iulie 2014
Nimic stimata doamna. Iar daca veti face ceva, acel ceva ii va da satisfactia unui raspuns si a faptului ca va deranjeaza viata! Nimeni nu se poate razboii de unul singur. Asa ca vediti-va de viata dvs, a copilului dvs si a sotului dvs, si lasati-o pe "fosta" sa fiarba in suc propriu. Nu adagati dvs apa, caci fierbarea va dura si mai mult. Mai devreme sau mai tarziu se va plictisi.
Draga Deea mult curaj si rabdare..nu lua in seamă ..doar daca si-o gasi si fosta lui pe altcineva sa-si recanalizeze energia intr-o alta direcție. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale de la bărbatul care mi-a stricat căsnicia: cui să mă adresez și ce procedură trebuie urmată? b97lgf b97lgf Buna seara, Numele meu este Sorin. Ma puteti ghida si pe mine despre ce ar trebui sa fac si cum anume ar trebui sa procedez pentru a obtine daune morale in ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o actiune impotriva unui medic de familie ? Laurentiu lucian Laurentiu lucian Buna seara!fosta mea sotie ,cu care sunt in proces pt un program de vizitare al minorului,a adus la tribunal o descriere a,unei usoare malformatii cu care ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia ContSters158242 ContSters158242 Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in ... (vezi toată discuția)