avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Urmari executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Urmari executare silita

Buna seara.Am un credit destul de maricel la o banca greceasca...povestea este lunga:intarzieri,neplata la timp,etc, din cauza problemelor financiare.Mi-au pus poprire pe salariu de anul trecut, iar eu am intrat in CCC timp de doi ani incepand de acum cateva luni;nemaiavand ce sa imi opreasca, m-am trezit cu masina luata din fata portii.Efectiv mi-au luat-o fara nici un fel de anunt;nici scris nici verbal;dormeam.Cand m-am trezit nu mai era masina.A doua zi mi-au trimis PV semnat "in lipsa".O fi normal asa??Fara macar sa te anunte?!?Era singurul bun pe care il aveam...Ma rog, am vb cu ei si vor bani.Daca nu, ori o vand eu, ori ei.Nu stiu cum sa procedez.Tipa asteapta o solutie din partea mea.Daca nu sunt bani,ce solutie sa gasesc?Vrea cel putin 1000 euro cash, apoi restructuram creditul si imi face rata lunara.Daca stie cineva vreo iesire, alta decat sa imi ia masina de tot, va rog sa ma ajutati!
Si inca ceva.Bunicii mei vor sa treaca apartamentul lor pe numele meu.Nu vor sa lase testament/mostenire.Vor CVC.Evident, nu se poate, pentru ca deja m-am trezit fara masina.Nu pot risca sa raman fara casa lor.Pe numele sotului nici atat, pentru ca la creditul in cauza suntem debitor si co-debitor;
Intrebarea mea este:se poate face cumva, exista vreo solutie pentru a face un CVC in care sa existe vreo clauza sau ceva scris astfel incat banca sa nu mi-l poata lua??Orice ,nu stiu, nu ma pricep.Pe fetita mea nu o pot pune pentru ca are aproape 1 an, deci nu cred ca intra in discutie aceasta posibilitate.Insa nu exista nici o solutie sa se faca actele pe numele meu??Astfel incat banca sa nu ma poata executa silit pentru acel apartament...:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:20, 20 Iulie 2014
Ba, pe numele fetitei, bunicii sa ii doneze casa , iar de reprezentat , o reprezentati dvs.
daca vor sa incheie act de vanzare, aveti nevoie de procurator de fonduri care poate fi unul din parintii vostri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita autovehicul inscris pe arhiva electronica de garantii mobiliare cornel1986 cornel1986 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie:in ianuarie 2011 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din localitatea Ploiesti care la randul ... (vezi toată discuția)
Incapacitate de plata credit auto CoZMain CoZMain Buna ziua, acum 3 ani si ceva am facut un credit pentru o masina pe 10 ani. Am ramas fara loc de munca si nu o pot plati in continuare inca 7 ani. Rata era de ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexa1305 alexa1305 Buna seara.Am o problema cu bancile,poveste lunga.Pe scurt, am avut o poprire pe salariu (care, de altfel nu cred ca s-a anulat, insa eu acum sunt in concediu ... (vezi toată discuția)