Buna ziua! Este prima mea postare pe acest site , daca omit ceva sau nu sunt foarte clar, cer clementza.Am o nelamurire cu un teren , ce a apartinut strabunicii mele, aceasta a decedat avand doi mostenitori (bunicul meu si sora acestuia).Bunicul meu are 4 copii( mama mea si inca 3 baieti) iar sora bunicului meu la fel.Dupa revolutie, o ruda s-ar fi interesat de retrocedarea acestui teren ( ruda fiind din parte surorii bunicului meu) , dar a spus sec : nu se poate! Acum doresc eu sa ma interesez ptr actele necesare intocmirii dosarului si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac. Mentionez ca taxa de succesiune intre strabunica mea si urmasii ei nu a fost facuta , iar pe teren era o constructie ce nu avea autorizatie.Ma gandesc ca primordial ar fi actul de proprietate al strabunicii mele, dar nu stiu la ce arhiva sa caut. Astept ajutor din partea dvs! Va multumesc!
Succesiunea
pss_runner
Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu efectuarea succesiunii si am decis sa intreb aici, in prealabil, inainte de a actiona. Datele problemei sunt ... (vezi toată discuția)