avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare gestiune la pret de achizitie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare gestiune la pret de achizitie

Buna ziua,

Va rog ajutati-ma cu urmatoare problema:cand fac descarcare gestiunii la pret de achzitie ce suma trec in contul 607 (in conditiile in care marfa nu se vinde toata)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:57, 20 Iulie 2014
se trece doar costul marfii vandute (la pret achizitie fara tva)
Treceti contravaloarea marfii vandute la pretul de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila: vanzare marfa sub pretul de achizitie aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am vandut marfa sub pretul de achizitie, cum inregistrez in contabilitate? Nu am 4428 si 378 in ... (vezi toată discuția)
Urgent: cum se descarca marfa cumparata cu tva si vanduta fara tva (intracomunitar) Diana2209 Diana2209 se face doar 607 = 371 cu valoarea marfii intrate si ce se intampla cu adaosul comercial (378) - nu se mai evidentiaza? Va rog ajutati-ma Multumesc (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)