avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren agricol conform Legii 17/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren agricol conform Legii 17/2014

Am mostenit un teren agricol in judetul Teleorman, in urma decesului mamei mele.Avand in vedere ca nu am posibilitatea sa ma ocup de el, l-am dar in arenda. Arendasul ar fi dorit sa il cumpere dar mi-a oferit o suma infima pentru cele 10 ha comasate.
Am aflet preturile cu care se vand terenurile in zona si am solicitat pretul mediu, Care sunt pasii pentru a-l vinde in conformitate cu Lega 17/2014?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan daewoo1 daewoo1 buna ziua, va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi de specialitate referitor la urmatoarea speta: dupa decesul parintilor mei am mostenit un teren de 8663 mp, ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol arendat am făcut cunoscută arendatorului, intenția mea de a vinde ... sanda1956 sanda1956 Am făcut cunoscută arendatorului, intenția mea de a vinde o suprafață de teren agricol., in luna ianuarie a acestui an. Pe aceasta notificare a trecut ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un teren daca arendasul incearca sa imi puna piedici? zensunnit zensunnit In primul rand, buna ziua. Detin un teren de 5 Ha si este dat in arenda . In ultima vreme m-am tot gandit sa il vand, iar inainte de a semna ultima data ... (vezi toată discuția)