avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce infractiune s-a savarsit?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce infractiune s-a savarsit?

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea: X este acasa impreuna cu nevasta.X se uita pe geam cum necunoscutul Y fura vaca din curte, propietatea X. X nu reactioneaza la cele vazute sub nici o forma.

In situatia data, in prezenta caror infractiuni ne aflam si de ce ?

Va multumesc pentru raspunsuri.

Ps: imi cer scuze pentru incadrarea gresita in topic.acum am vazut ca am bifat in mod eronat la publicarea mesajului.
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
cadriancosmin, utilizator
Buna ziua,
Fara alte date, consider ca este vorba despre furt.
Daca exista alte circumstante s-ar putea sa fie furt calificat!
Eu spun ca este furt calificat, atata timp cat patrunde pe proprietatea lui x prin violare de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Y suna la poliție pentru ca a găsit distrusa usa de acces de ... TbyTibi TbyTibi Y suna la poliție pentru ca a găsit distrusa usa de acces de la casa vecinului pe care o are în grija. Proprietarul imobilului a declarat faptul că nu ... (vezi toată discuția)
Furt calificat alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat prin efractie in situatia in care infractorul a spart plafonul locuintei pentru a ajunge la bunul ... (vezi toată discuția)
Infractiuni partea speciala giorgiana87 giorgiana87 Cand se patrunde intr o curte prin escaladarea gardului imprejmuitor cu intentia de a fura se savarsesc doua infractiuni (violare de domiciliu si furt ... (vezi toată discuția)