Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, următoarele expresii şi termeni se definesc după cum urmează:
3. produs - orice bun corporal mobil, cu excepţia bunurilor vândute prin executare silită sau valorificate ca urmare a aplicării prevederilor legale; [...]
4. produse realizate conform specificaţiilor clientului - orice produse care nu sunt prefabricate, realizate pe baza opţiunilor individuale sau a deciziei clientului;
 calin_andrei 
	    	Utilizator

calin_andrei 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

este vorba de produse fabricate individual in urma deciziei clientului in materie de: material, culoare, talpa, toc, marime, etc.
 Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			~ final discuție ~
 Luiza S	                   

Buna ziua! Am un atelier in care produc incaltaminte la comanda. Clientul isi alege modelul, tocul , culorile etc. Totul se face pe masura clientului, sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Luiza S	                   

Buna ziua! Am un atelier in care produc incaltaminte la comanda. Clientul isi alege modelul, tocul , culorile etc. Totul se face pe masura clientului, sunt ... (vezi toată discuția)

LongJohn	                   

Buna ziua,
Nu am gasit pe nicaieri o informatie care sa releve numarul maxim de retururi in decursul unui an. Ma intereseaza acest aspect, mai ales ca, ... (vezi toată discuția)
	                    LongJohn	                   

Buna ziua,
Nu am gasit pe nicaieri o informatie care sa releve numarul maxim de retururi in decursul unui an. Ma intereseaza acest aspect, mai ales ca, ... (vezi toată discuția)

adina8600	                   

La Tg Miresei din mai de la Bucuresti am achizitionat o rochie de mireasa+voal,neffind marimea mea doamnele de acolo mi-au luat masuratorile pentru a face una ... (vezi toată discuția)
	                    adina8600	                   

La Tg Miresei din mai de la Bucuresti am achizitionat o rochie de mireasa+voal,neffind marimea mea doamnele de acolo mi-au luat masuratorile pentru a face una ... (vezi toată discuția)