avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Expertiza grafologica, nelamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Expertiza grafologica, nelamurire

buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... ? Sunt trimis in judecata pe motivul ca am semnat un contract de munca cu date nereale, dar eu nu am semnat asa ceva, fostul meu patron a folosit pt un credit bancar un contract individual de munca cu numele meu in fals fabricat de el, la dosarul de credit se afla doar copia contractului avand mentionat in scris de mana de catre patron " CONFORM CU ORIGINALUL, SEMNATURA PARTONULUI SI STAMPILA FIRMEI", exista si o semnatura a mea dar nu stiu cum a falsificat-o ca eu nu am semnat asa ceva. Vreau sa stiu daca pot sa ma apar cumva pentrut ca procurorul de caz ma acuza cu o copie, neavand originalul. :( Multumesc anticipat . Respect.
Cel mai recent răspuns: Ina Dimitriu , Consilier juridic 15:22, 28 August 2014
Qubik, eu am fost rugat sa i ajut cu niste bani pt a cumpara aparatura in firma si eu am semnat doar contractul de credit la banca dar nu si contractul individual de munca ( ala facut in fals de patron ) care a fost prezentat la unitatea bancara., Patronul mi-a spus ca se ocupa el de acte cunoscand pe cineva ( in speta directorul punctului bancar) la care s-a facut creditul. Iar fara ca eu sa stiu el a facut acel fals, adica a facut o copie in fals a contractului de munca cu care eram angajal la firma lui, dar a modificat suma si a pus nu stiu cum semnatura mea si stampila ITM de la contractul original, eu nu am semnat acel contract. Doar ontractul meu individual de munca, cel care a fost inregistrat la ITM are semnatura mea in original . Plus ca pe acel fals semnatura mea e lalaita rau pe la mijloc ...
Eu am , in felul meu m-am asigurat ca ar fi ok prin intrebarile adresate patronilor daca as fi eligibil pt a face acel imprumut bancar , dupa vechimea in munca , dupa salariul obtinut dar dupa cum se vede ei au avut grija sa ma pacaleasca f urat. Acum eu realizat ca am fost inselat ,am vrut sa-i ajut si mi s-a intamplat acest lucru aiurea tare. In acest dosar sunt invinovatit de 3 infractiuni , 1 , uz de fals 2,aderare la grup infractional ,3 fals in inscrisuri . Stiu ca este imposibil sa ies basma curata din aceasta cacialma dar desi toate " drumurile duc la Roma " ( mai cu seama spre patron ) in rechizitoriu , ca el a facut in fals , ca el a achitat 19 rate lunare din credit si altele ... eu sunt totusi acuzat iar in plus gasesc in tot acest rechizitoriu contraziceri de sine. Pe baza acelei semnaturi de care eu va cer pareri sunt acuzat de cel putin 2 dintre infractiuni si vreau sa lamuresc situatia ca nu ar fi corect ca sa fiu acuzat ca am semnat daca nu am semnat si nici nu este o dovada certa din partea procurorului ca eu am semnat. Eu va multumesc din suflet pt raspunsurile Dv , nu rog pe nimeni sa ma creada dar sunt un om disperat si fara ajutor , multi poate ma judeca si ma fac prost dar ca al doilea patron fiind sora mea e oarecum justificat ca am acceptat sa-i ajut dar in conditii legale pt ca eu nu am platit in viata mea o amenda. Sper sa ies totusi cu bine din aceasta problema . RESPECT tuturor :love2:
Atunci cand ati primit banii de la banca, v-au fost virati in vreun cont din care ati virat mai departe sumele necesare patronilor? Acest aspect poate fi o proba utila, favorabila dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pt fals si uz de fals Consultant Covasna Consultant Covasna Doresc sa depun plangere penala impotriva fostului angjator pt fals si uz de fals. Dansii au falsificat o nota explicativa scrisa de mine si au depus la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal cataforest cataforest Buna ziua azi am primit acasa o citatie de la procuror pe numele meu intr-un dosar din anul 2006 in calitate de faptuitor.In acest dosar este vb despre un fals ... (vezi toată discuția)
Verificare de scripte liviu2802 liviu2802 Buna ziua! Vin cu rugamintea de a ma lamuri cu privire la procedura de verificare scripte intr-un dosar la care este adusa ca proba copie a unui inscris facuta ... (vezi toată discuția)